Neye Niyet, Neye Kismet Pastasi
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJnbxc5b5IaU8c8sLRZIu5ds2MIS_VnwtUkDvfdcALKBsev5Zt92ZjgyWD_KCE9su_o94WPRJg3hpZ97AEEZjyD7Mw55bbr4qQQS6HjsleEAixw9UyXUOniDKJwOH0qPXgl_V5/s1600/me+056.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxHyJB26Rh28dRtGYti1j64EZQZWINYA6RtaGa6niaI52tVcvkE26NE7pvL7voFOCA4Xc6SAR3JXwF6jjttI4lLO9xYeMKmj68D9-mJw4JvWsrJuAqL84bJHbg8uoRC-n5fIXI/s200/me+042.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguaskM4Vkx9mPWUoTLp6SmqsCST5OUL7UBWUCRBK_HCi48Y3NkYiDQc6DOhqb1WFFReqr_uoIeBvEsAyPBnZs5VV6o6G9GkCS_2p8243FVuHwYA8GI8ebUjtQb8R_4qYVGxhKH/s1600/me+076.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYqrunvDdlmTF8UF0mko9ymCfPoDJ5jfERjDb8e_TYAUEzkTc60Xr_4MNSQ-DZOwp2UyikSGSWoBtzwf-1M8cn61X6s2g5LWvHDxYNm4PStmW0cSTFpU_By5DQCPwUMkF2j3TM/s200/me+043.jpg)
Dolgu olarak burdaki kestaneli kremayi kullandim. (Farkli olarak ordaki olculeri 1 1/2 defa cogaltarak yaptim, ama kremanin daha koyu olmasi icin sut kremasini 1 1/2 bardak yerine 1 bardaktan azicik daha fazla koydum. Bu miktar kat aralarinda dolgu olmak ve pastanin uzerini ince bir sekilde sivamak icin biraz fazlaydi aslinda, ama Rana'nin da cabasiyla cok az bir sey artti. Sizde kalan kremalari bitirme konusunda Rana kadar gayretli elemanlar yoksa, cogaltmak yerine orijinal olculerde deneyebilirsiniz.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTL_tWeR8cXcj9tuqWzUXql3YSdaUQIZ_NCxft2OX09O2AFv-RxZ798uf4M1eCu0KFmAIbk9BVDb6jcpyd0LxmL9ybjejP90NK0A_7pK2ESX52SgqWRthBOf-cYl4yxJt1uOGL/s200/me+039.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjU_TqiC45JS8rSLN_XwZgKLfDGwYV3d_AcKi_GcPEtWB2SfRXcH-oiGUw_axW3xhi8lNHnymPFMxQM3WWqs1YCILFVja2aGSwYvQnyfzCumMXZusO3PRdMld6ucSvxSIlhAs0y/s200/me+060.jpg)
Resimlerin yaniltmamasi icin son bir not duseyim: Pandispanyami 4 e bolerek yaptigim pasta, resimlerde gorunenden daha uzundu aslinda. Glazurlemeden once, pastanin dortte birini kesip ayirdim. Sadece kalan buyuk parcayi glazurledim. Glazurlenmemis pastada kestane tadi, cikolatayla yarismadigi icin, daha belirgin oldu. Ama cikolata delisi oldugum icin ben glazurlenmis halini daha cok begendim. Sonucta eger tum pastayi glazurleyecekseniz, verdigim olcuden biraz daha fazla cikolatali glazur hazirlamaniz gerekecektir.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsvhYL9jSdByB_E_6wfsWewEiH5nDUxa75XCvQ-hbNzlUUZ7Z6N5cF-yz_fExSvOpZNWthYPzqiU-YB2vVTJhE8ufeBMqF513ISnyHe-3v9okZH7V7ON5xuEJAm5d9-Zh4IlXV/s1600/me+050.jpg)