Limonlu Rulo
![](http://photos1.blogger.com/blogger/3463/889/400/IMG_4853.jpg)
![](http://photos1.blogger.com/blogger/3463/889/400/IMG_4834.jpg)
- 33 cmx45 cm lik pandispanya
- Limon peltesi (tarifi asagida)
- Seker surubu (tarifi asagida)
- Bezeli krema (tarifi asagida)
Limonlu Dolgu
- 3 yumurta
- 1/2 bardak limon suyu
- 1 limonun rendesi
- 1/2 bardak seker
- 6 yemek kasigi kucuk parcalara kesilmis tereyag
![](http://photos1.blogger.com/blogger/3463/889/200/kalp.1.jpg)
Bu krema bir cesit Italyan bezesi. Yumrta aklari adeta pisirilerek yapildigi icin hem guvenli, hem de bekledikce sonme ya da su salma problemi yok denecek kadar az.
- 3 yumurta aki
- 1/2 bardak seker
Seker Surubu
- 1/6 bardak su
- 1/6 bardak seker
- 2 tatli kasigi limon suyu
![](http://photos1.blogger.com/blogger/3463/889/400/IMG_4881.jpg)