Sunday, November 20, 2005

Yakinda...


15 Comments:

Anonymous Anonymous said...

En sonunda dilediğin gibi olmuşlar Zinnur harikasın. Ama çok heyecan yaptın. Artık versen tarifini de bizde yapsak n'oluuuuuuuuuuuur.
gene adımı yazmayı unutmuşum. Fatoş ben.

11/20/2005 11:47:00 PM  
Blogger DAMLA said...

Bu macoron denen şeyi ilk Paris'de yemiş ve accaip beğenmiştim. Türkiye'de yediklerimde o tadı bulamamıştım doğrusu:( (Beyaz Fırını daha denemedim!!) Seninkiler de harika gözüküyor, tarifini sabırsızlıkla bekliyorum....

11/21/2005 12:41:00 AM  
Blogger Burcu said...

Tüm denemelere değmiş, muhteşem olmuşlar! Tüm püf noktaları ile tarifini bekliyorum, ellerine sağlık.

11/21/2005 12:44:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Fatos, Damla ve Burcu, eveeeet nihayet yapabildim ama dogrusu bir dahaki deneyisimde de olacak mi inanin bilmiyorum. Mutfakta beni bu kadar ugrastiran bir sey daha hatirlamiyorum, ustelik yapilislari da cok kolay aslinda ama iste tadlari guzel olmakla birlikte bu gorunuste olmuyorlar her zaman. Onun icin tarifi verdigimde ve siz de denediginizde sonuctan memnun kalmazsaniz bana kizmayin lutfen, olur mu?

11/21/2005 05:26:00 AM  
Anonymous Hande said...

Sevgili Zinnur,
gec yanit icin ozur dilerim. Ayin 2`sinde aktarmali ucus nedeniyle NewYork`taydim. Michigan Ann Arbor`a evime ulasmak icin. Hersey yolunda umarim. Keyifli gunler dilerim.

11/21/2005 05:12:00 PM  
Blogger nihan said...

Merhaba Zinnur,
Dörtgözle makaronların tariflerini bekliyorum. Ellerine sağlık. Zinnurcum benide linklerine eklersen çok mutlu olurum.
Ellerine sağlık.
Sevgiler.

11/22/2005 01:48:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Hande, evine hosgeldin. Oralara gelemedim ama University of Michigan'in meshur bir bilim yuvasi oldugunu biliyorum. Guzeldir universite kentleri. Belki bir gun yolumuz duser.

11/22/2005 05:22:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Nihan, tarifi vermeden 2. defa deneyip iyi sonuc almayi bekliyorum. Herhalde yarin yapacagim bu isi. Yani yakinda geliyor.

Seni linklerime ekledim.

11/22/2005 05:24:00 AM  
Blogger nihan said...

Teşekkür ederim Zinnur.
Sevgiler.

11/22/2005 07:03:00 AM  
Blogger DAMLA said...

Merhaba,
Devletşah'ın sayfasındaki Kestane-ye yorumlarında dikkatimi çekti, kestane püresini hazırlayıp nasıl saklıyorsun?

Bu arada linklerinde olmak hoşuma gider doğrusu :))

11/23/2005 03:32:00 AM  
Anonymous Hande said...

Tesekkur ederim Zinnurcum. Evet Universitelerimiz meshur bildigin gibi. Ve dedigin gibi yolun duserse buralara sizi agirlamaktan mutlu oluruz. Ailene sevgiler. (Bu arada ilk kar yagiyor bugun Ann Arbor`a)...

11/23/2005 07:18:00 AM  
Blogger zinnur said...

Damla, bir kullanimlik posetlerde donduruyorum.

Hande, tesekkur ederim. Biz de kar bekliyoruz bugun yarin.

11/23/2005 08:47:00 AM  
Blogger Burcu said...

Sabırsızlıkla bekliyorum tarifini. Çok süper olmuş, dışarda yediğimden bile güzel ve daha kalın :)

11/25/2005 06:24:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Burcu, problem su ki her zaman ayni standardi tutturamiyorum. Son yaptiklarim cok muntazam gorunuslu olmadi mesela :(

11/26/2005 01:10:00 PM  
Anonymous yemek tarifleri said...

Super bir Tarif. Tebrik ederim...


resimli yemek tarifleri
lezzetli yemek tarifleri
yemek tarifleri
yemek tarifi
yemek kursları
yemek tarifi siteleri
kolay yemekler
güzel yemekler
pratik yemekler
türk mutfağı
çin mutfağı
italyan mutfağı
çörekler
Pizza
Pizzalar
Tatlılar
tatlı
kandil simidi
reçel
reçeller
dolma
dolmalar
fransız mutfağı
tatlı tarifleri
hamur işi
soslar
çorbalar
pasta tarifleri
sebze yemekleri
zeytinyağlılar
kurabiyeler
Çorba
Mantı
Köfte
Güveç
Bat
Mücver
Tavuk
Pilav
But
Barbekü
Fasulye
Bonfile
Enginar
Patlıcan
Ispanak

8/17/2011 02:16:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home